Om oss

Om oss

Mesterbygg AS er et byggmester/entreprenørfirma med tilholdssted i Bogen i Ofoten. Bedriften har eksistert siden 1994 og er godt innarbeid i markedet.

Vi er 8 ansatte og 1 lærling. Vårt hovedområde er ETS kommunene (Evenes/Tjeldsund/Skånland), men vi utfører også arbeid utenfor kommunegrensene, f.eks. Harstad/Narvik. Vi har også et snekkerverksted der 2 møbelsnekkere lager alt fra trapper til spesialinnredninger.

Vårt mål er å kunne tilby et ferdig kvalitetsprodukt som kunden både kan glede seg over og være fornøyd med!

Hva er en mester?

Mange forbrukere vet ikke forskjellen på en vanlig håndverker og en mester. Først og fremst har mesteren et mesterbrev.

  • Et mesterbrev gis på bakgrunn av både praktisk og teoretisk kunnskap.
  • I tillegg til å ha svennebrev og dokumentert praksis, har en mester videreutdannelse innen både økonomi, markedsføring, ledelse og høyere yrkesteori. Denne kompetansen formidles videre innad i bedriften, og vil derfor prege alt arbeid en mesterbedrift utfører.
  • Du får ikke mesterbrev som takk for lang og tro tjeneste.
  • En mestertittel fortjenes – det må vises til arbeid som reflekterer både gode håndverkstradisjoner og riktig bruk av moderne teknikker.
  • En mesterbedrift bygger på ønsket om videreføring av gode håndverkstradisjoner, ikke på ønsket om kortsiktige gevinster.
  • En mesterbedrift kan derfor gi et kundeforhold som varer så lenge du selv ønsker det – ikke et forhold som blir avsluttet fordi bedriften du bruker forsvinner.

Seriøsitet, varige kundeforhold og respekt for fagområdet er kjennetegn for en mesterbedrift. Dette gjelder uansett hvilke av de 66 fagene det dreier seg om, og uansett om mesterbedriften er liten eller stor.

Slik finner du ut om en person er mester:

  1. Se etter mestermerket!
  2. Be om å få se mesterkortet for inneværende år
  3. Sjekk han opp på mesterregisteret.no eller ring Mesterbrev og spør